Tjänster

BILREPARATIONER

Vi löser de flesta förekommande reparationer på Er bil. Tex kamrem, bromsar, elfel, nyinstallation av tex extraljus, dragkrok och motorvärmare.

SERVICE

Vi servar Er bil enl bilfabrikantens rekommendationer. Vår ”egen” service innehåller ett stort antal punkter som noggrant kontrolleras och bockas av i serviceprotokollet.
Detta för Din säkerhet, och din bils välmående.

DÄCKBYTE

Vi skiftar däck på Din bil. Testa våra priser! Allt från budget till premiumdäck. Vi lägger även om däck du köpt från annan handlare.

MOTOROPTIMERING

Vi motoroptimerar via ECU. Både för prestanda och ekonomi-mappar för lägre förbrukning. Vi har olika mappar. Högre prestanda eller lägre förbrukning-så kallade ECO-mappar. Detta är högst aktuellt och väldigt populärt med dagens turbulenta energikostnader Vi gör “pops n´bangs”, vilket är att vi kan göra kundspecifika förändringar. Vi löser även problem med AdBlue, partikelfilter, EGR.

FELSÖKNING

En lysande motorlampa, Airbaglampa, styrservolampa, däcktryck, antisladd, eller ABS? Strular din bränslevärmare? I vår felsökning så förklaras det med vanliga ord vad som felas. Vi är systematiska, och träffsäkra i vår felsökning, med god kommunikation för att inte ge kunden oväntade kostnader.

SPOLNING / SKÖLJNING AV VÄXELLÅDOR

Vi spolar / sköljer växellådor och använder oss enbart av premiumprodukter och premium masking för att få bästa resultat. Vi tillhandahåller även ett proffisionellt program för rengöring av motor och bränslesystem som man inte kan köpa I handeln.

Kontakta Fast Auto

Ring 070-637 77 51 eller maila info@fastauto.se